Kale Pazarlama A.Ş,

1950 yılında Mehmet ve İbrahim Çelik kardeşler tarafından manifatura mağazası olarak kurulmuştur. 1976 yılından bu yana dayanıklı tüketim malları sektöründe faaliyet göstererek, İç Anadolu ve Akdeniz bölgesinde İstikbal, Bellona, Mondihome, Gümüşsuyu ve Doquhome gibi Türkiye’nin değerli markalarının ana bayisi olarak hizmet vermektedir. Konya merkezli olan şirket, 50 000 m2 kapalı alanda, 75 aracın olduğu filo ve 224 uzman personelle temsil ettiği markaların ürünlerinin pazarlamasını gerçekleştirmektedir. Toptan pazarlama ve satış sonrası hizmetlere uygun lojistik merkeziyle rakiplerinden ayrılan Kale Pazarlama A.Ş., sağladığı profesyonel depo uygulamaları ile bayilerine ürünleri en kısa zamanda, hasarsız ve eksiksiz olarak teslim eden, üst düzey lojistik hizmet anlayışı ile markaların bölgede kurumsal ve yerel pazarlarında rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı olmaktadır. Ayrıca, Kale Pazarlama A.Ş. çevreci çözümlerle ürünlerin taşınmasını ve depolanmasını gerçekleştirirken çevre ve doğa dostu yaklaşımı benimsemiştir.

Kale Pazarlama, ana bayiliğini yaptığı markaların yanı sıra, Konya ve Antalya ilinde bulunan Çelik Mağazacılık adı altında dört adet perakende mobilya mağazasıyla, İstikbal, Bellona, Mondi, Gümüşsuyu ve Doqu markalarının satışını gerçekleştirerek perakende mağazacılık sektöründe öncü bir rol oynamaktadır.

Dinamik ve uzman ekibimizle, modern, yenilikçi ve tüketici odaklı düşünce yapımız ile teknolojiyi harmanlayarak, toptan ve perakende sektöründe yükselmeyi hedefliyoruz. Bu yükselmeyi gerçekleştirirken, üstün müşteri deneyimi sağlamak, istihdam yaratmak, ülkemize değer katmak ve markalarımızı büyütmek için sürekli büyümeye ve gelişmeye odaklanıyoruz.

 

Kale Pazarlama Bayi Yelpazesi
Kale Pazarlama Bayi Başvuru Formu Kale Pazarlama Bayileri